Attraktive afkast indenfor landbruget

Om AG-ADVICE

Hos AG-ADVICE arbejder vi dedikeret og målrettet på at levere solide, ambitiøse og stabile afkast til vores investorer.

Vi udnytter vores store erfaring indenfor landbrugsdrift og landbrugsinvesteringer herunder screening, optimering, daglig drift og salg af projekter. AG-ADVICE har et stærkt og veludviklet netværk overalt i Europa, der løbende præsenterer os for projekter med stort potentiale og gunstige forhold.

På baggrund af vores viden og erfaring udvælger vi de mest attraktive projekter. Når projekterne er udvalgt, bidrager AG-ADVICE til at vækste og drifte de pågældende landbrug for at sikre stabile afkast. Vores mål er nemlig klart: Vi vil tilbyde vores investorer de mest attraktive investeringsprojekter på markedet for landbrugsinvestering.

 

 

Jesper Brunhøj Jensen

CEO og ejer af AG-ADVICE

Jesper har en stærk profil med mere end 30 års erfaring inden for landbrugsdrift og landbrugsinvesteringer.

Vores styrker

Erfaring og viden

AG-ADVICE har stor erfaring med hele investeringsprocessen. Fra udvælgelsen af de rigtige områder, afgrøder og klima til den daglige drift af landbruget, afsætning og distribuering af de høstede afgrøder. Denne viden er et stort aktiv for vores investorer.

Netværk og skrappe kriterier

Vi får henvist interessante landbrugsprojekter fra vores stærke netværk, som strækker sig på tværs af Europa. AG-ADVICE screener de henviste projekter ud fra skrappe kriterier i forhold til vækst og uudnyttet potentiale. Vores fokus ligger på sunde projekter, der kan levere stabile afkast.

FÅ EN KARRIERE HOS
AG-ADVICE

Hos AG-ADVICE får du en arbejdsplads drevet af passion og engagement.

BLIV RINGET OP